- Back to Home »
- Kongsi Resepi , Link Resepi , My Resepi , Resepi »
- Satsuma-Age (Bergedil Jepun) ala Melayu
Posted by : Unknown
Monday, 17 March 2014
Satsuma-Age (Bergedil Jepun) ala Melayu Perkongsian Resepi. Kongsi Link Resepi Menarik dan Terkini dari Laman My Resepi.
Satsuma age ialah bergedil jepun yang biasanya dibuat dari isi ikan. Saya ubahsuai sikit untuk samakan dengan bergedil melayu. Bagus untuk habiskan bahagian ayam yang orang tak makan cth tepi leher, ekor, tulang dll.
Sila Rujuk http://ift.tt/Ona190 untuk resepi lengkap.
Satsuma age ialah bergedil jepun yang biasanya dibuat dari isi ikan. Saya ubahsuai sikit untuk samakan dengan bergedil melayu. Bagus untuk habiskan bahagian ayam yang orang tak makan cth tepi leher, ekor, tulang dll.
Sila Rujuk http://ift.tt/Ona190 untuk resepi lengkap.